כדורי שקדים ומאצ'ה
לטחון במעבד מזון את הרכיבים:
2 כוסות שקדים
8 תמרים מגולענים (רצוי מג'הול, מושרים ומסוננים)
2 כפות סירופ אגבה או מייפל
כפית עד כף מאצ'ה (*) או ספירולינה
3 כפות שמן קוקוס
לגלגל כדורים בקוקוס/קקאו ולשמור בקרור.
(*) סקרנים מה זה המאצ'ה הזה ולמה זה טוב לנו? יש כאן מידע מעניין, וכאן יש מקור שאפשר להזמין ממנו.
עוגת פרג קוקוס של ריבי
לערבב:
1 כוס פרג
1 כוס קוקוס
1 כוס קמח תופח.
להקציף:
3 ביצים
1 כוס סוכר
להוסיף לקצף:
1 גביע שמנת חמוצה
3/4 כוס שמן
לאחד עם החומרים היבשים, ולאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק, בחום של 180 , כ 40 דקות.
לציפוי :
100 גרם שוקולד מריר
מומס ב1/2 גביע שמנת מתוקה
למרוח מעל.
בתאבון!