Search
  • ליאת ירון

פינת המתכון


כדורי שקדים ומאצ'ה

לטחון במעבד מזון את הרכיבים:

2 כוסות שקדים

8 תמרים מגולענים (רצוי מג'הול, מושרים ומסוננים)

2 כפות סירופ אגבה או מייפל

כפית עד כף מאצ'ה (*) או ספירולינה

3 כפות שמן קוקוס

לגלגל כדורים בקוקוס/קקאו ולשמור בקרור.

(*) סקרנים מה זה המאצ'ה הזה ולמה זה טוב לנו? יש כאן מידע מעניין, וכאן יש מקור שאפשר להזמין ממנו.

עוגת פרג קוקוס של ריבי

לערבב:

1 כוס פרג

1 כוס קוקוס

1 כוס קמח תופח.

להקציף:

3 ביצים

1 כוס סוכר

להוסיף לקצף:

1 גביע שמנת חמוצה

3/4 כוס שמן

לאחד עם החומרים היבשים, ולאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק, בחום של 180 , כ 40 דקות.

לציפוי :

100 גרם שוקולד מריר

מומס ב1/2 גביע שמנת מתוקה

למרוח מעל.

בתאבון!


284 views

יוגה מסקרנת אותך?

מנויי הבלוגיוגה מקבלים ניוזלטר חודשי עם:

* טיפים * המלצות * מפגשי העשרה * סרטונים

וכל מיני רעיונות מעניינים מעולם היוגה.

מוזמנים להירשם לבלוגיוגה כאן: 

​© 2014  | 054-4993349 

office@lyoga.co.il  |  ליאת ירון

ליאת ירון

יוגה | תרפיה | הכוונה

  • Facebook App Icon

 תרפיה ויוגה | סטודיו ליוגה בנס ציונה