פינת המתכון

March 16, 2017

 

 

 

כדורי שקדים ומאצ'ה

 

לטחון במעבד מזון את הרכיבים:

 

2 כוסות שקדים

8 תמרים מגולענים (רצוי מג'הול, מושרים ומסוננים)

2 כפות סירופ אגבה או מייפל

כפית עד כף מאצ'ה (*) או ספירולינה

3 כפות שמן קוקוס

 

לגלגל כדורים בקוקוס/קקאו ולשמור בקרור.

 

(*) סקרנים מה זה המאצ'ה הזה ולמה זה טוב לנו? יש כאן מידע מעניין, וכאן יש מקור שאפשר להזמין ממנו.

 

עוגת פרג קוקוס של ריבי

 

לערבב:

 

1 כוס פרג 

1 כוס קוקוס

1 כוס קמח תופח.

 

להקציף:

 

3 ביצים

1 כוס סוכר

 

להוסיף לקצף:

 

1 גביע שמנת חמוצה

3/4 כוס שמן

 

לאחד עם החומרים היבשים, ולאפות ב-2 תבניות אינגליש קייק, בחום של 180 , כ 40 דקות.

 

לציפוי :

100 גרם שוקולד מריר

מומס ב1/2 גביע שמנת מתוקה

למרוח מעל.

 

בתאבון!

 

 

 

Please reload

לקבלת מידע ועידכונים במייל
הרשמה כאן:
פוסטים קודמים
Please reload

ארכיון פוסטים

הרשמה לבלוגיוגה - עדכונים, טיפים, מידע חודשי

Please reload